Firma Hajduk Warzywnictwo ma do dyspozycji (w ramach Grupy Producenckiej POLAN) nowoczesną bazę magazynowo-dystrybucyjną, która zabezpiecza zebrane warzywa, jako świeży produkt handlowy z możliwością ich dalszego konfekcjonowania pod potrzeby indywidualnych odbiorców.

Zbiory są odpowiednio przygotowywane do długotrwałego przechowywania, z przeznaczeniem do sprzedaży w stanie świeżym. Nowoczesna technika pozwala sterować procesem przechowywania tak, aby móc zagwarantować Klientom - bez mała przez cały rok - wysoką, jakość produktów. Korzystamy z centralnego magazynu o powierzchni 2500 m2 i pojemności do 9500 ton, w którym przechowuje się warzywa w skrzyniach drewnianych. Nowoczesna przechowalnia jest zbudowana z 3 komór chłodniczych oraz 3 komór przechowalniczych. Posiada także innowacyjny system wentylacji, co pozwala na przechowywanie warzyw w ściśle kontrolowanych warunkach.

Nasze warzywa, zanim trafią do klienta, muszą zostać umyte, wysortowane, zapakowane. Warzywa po odbiorze jakościowym trafiają na linię, na której zgodnie z zamówieniem pakujemy je i przygotujemy do wysyłki. Warzywa konfekcjonowane są na paletach wg. wymagań klienta i tak przygotowane oczekują w chłodni na załadunek. Wysyłki realizujemy ściśle pod zamówienia.

Nad całością procesów technologicznych czuwają wykwalifikowani pracownicy, którzy dbają o zachowanie najwyższych standardów prac.

Additional information